KELUAR LENDIR CAMPUR DARAH 40WEEKS

Salam pagi tadi perut start sakit sampai ke pinggang. Bila buang air kecik , ada keluar lendir putih telur. Jam 9:30 lebih buang air kecik ada darah + lendir. Sakit dah mula kerap dalam 10 minit sekali macamtu. Tapi sakit nya saya boleh tahan lagi. Perlu ke hospital terus ke ya ?

5 Các câu trả lời

yeayy, dh nk bersalin tu. boleh go to hospital dah. semoga Allah permudahkan urusan awk :)

nak kluar dh tu sis.. baik ke hospital cepat..

perlu pergi hospital. sbb dh 40weeks tu

tanda bersalin dah tu,sis..mcm sy aritu...

2y trước

Sy aritu 3 cm..pastu duk wad.. dlm sejam contraction kuat,trus bersalin aritu jugak ..

hai sis..dah pegi hospital ke tu?

2y trước

Hi dah awak. Cek tadi bukaan dah 2cm