Risau baby 9bulan belum pndai sebut Mama bapa

Salam , normalkah baby 9bulan belum pndai sebut mama Bapa . Tidak beri respon bila kena sebut Nama. Belum pandai bgi signal "byebye". Belum pandai Tepuk tangan.#ingintahu

4 Các câu trả lời

mama papa tu biasanya belum lagi sis anak saya pun macam tarzan je kalau panggil saya , bg time dulu dkt anak ok 😄

5mo trước

risau sja ni ptumbuhan anak sya terbantut .. Jauh2. berat pun drop tinggi pun tk naik 1bulan

Hi awak, skrg anak saya pun sama. Hm macam mana anak awak skrg dah boleh ke!

3mo trước

hi awak.. ank ok dah smua sdh blh cuma blm blh sebut mama lgi..

Baby sy pun belum buat semua tu 🥲

5mo trước

Sedikit merisaukan.. dgn taknak makan, berat drop. Suami suruh tenang, takboleh la nk tenang 😅

Ok lagi..bg masa lagi

5mo trước

ok mmy