17week takde rase tendangan

Salam.. normal ke 17 week takde rasa tendangan atau pergerakan bayi lagi? Kalau kandungan bermasalah kita boleh tahu ke tanpa scan? #ingintahu

3 Các câu trả lời

saya masa 17w pun tak rasa. skrg dah 19w ada rasa halus2 je. tu pun kena betul2 duduk diam2 fokus baru rasa

2y trước

ada org kata depends pada perut kita juga nak rasa tu. tak pasti la tu sbb saya tak gemuk/kurus bmi normal je haha. tp kalau sis risau boleh je buat growth scan kat klinik.

normal 🤗 saya rasa seawal 16w . tapi ada je yang 24w still tak rasa lagi. ikut kepekaan ibu dan ikut orang jugak

saya start 19w baru rasa