curious

Salam nk tya..sy dlu ggur sb kantung kosong waktu 1.1.2020 hri tu lps hbs pantang 14 hari semua.. Period sy dtg balik sewaktu 12.2.2020 patotnya bulan ni period dtg dh tp x dtg.. Cma yg trun spotting brown sehari lps tu selang dlm 2/3 hri ad blik spotting brown lps tu x de dh...ad spe prnah alami tak.. Npe yerk sb perubahan hormon ke ap ye?

2 Các câu trả lời

Cuba cek upt sis

4y trước

Orait awk tu la nk try check upt.. Tp tkot sbnrnya takot false alarm huhuhu

Cek upt

4y trước

Orait sis nnti sy try buat upt.. Nervous ni 😭😭😭