nak tanya ibu²

salam .. nk tnye ..saya dh 39w 3d.. arini terasa macam sakit n ngilu bawah perut.. nak jalan pun susah ... sakit on off .. tapi xde sakit contraction or tanda2 .. ibu2 pernah alami tak😥😥

1 Trả lời

kepala bby dah turun bwh tu sis..cuma dia belum mau keluar lg😂sy pun menunggu jugak ni..kepala bby masih belum masuk laluan tp dah pusing kbwh.sy 38weeks2hari..masih menunggu contraction sbnr .xsabar nk bersalin..setiap mlm sakit badan sakit kaki apa semua😅😂teringin nk bby cpt keluar..jenuh tggu masih jugak bby xbg tanda nk keluar lg.tnda mucus plug dah ada.ada 4hari sdh keluar tanda lendir+darah rasa senggugut tp rasa contraction sbnr blum ada.rsa contraction palsu jk.tu pun on oft kdg ada kdg xda.xmau lh kna induce.12/12 ni masuk wad Klau masih belum bersalin.brhrp sgt bersalin minggu ni..risau dibuatnya ..

7mo trước

alhamdullilah..slmt brpntg sis😊