SAKIT PERUT

Salam nk tnya...sy bru mngandung 8 minggu.. sapa tau normal ke sakit bhgian yg sy bulat tu? Sebab apa ya. Maaf tnya sbb ni first pregnancy sy... Sapa yg penah alami boleh bgtau tk sbb apa...

SAKIT PERUT
2 Các câu trả lời

Kalau saya, skit situ mcm angin n gastrik, kalau prgnnt mmg sllu skit situ n pedih ulu hati semua cukup, kalau sakit bawah tu mcm sengugut datang dah pergi tu, tu org kata rahim nak mngembang, kalau sakit sngt tak tahan sis boleh ke klinik untuk checkup🙂

2y trước

betul sis..sakit kt situ biase sbb pedih ulu hati @ gastrik..mkn ikut masa sis..jaga diri tau

sy pun sama,tp sy rasa tu nma nya sakit pedih ulu hati..rasa sakit,mnyebabkan gastrik