krem

SALAm nk tnya. Knpe eik masa tidor sllu krem kaki... Bila kena tuhan jer thu... Rse nk pengsan... #26w5D

35 Các câu trả lời

Sebab kurang kalsium atau sejuk. Sis boleh ikhtiar minum susu dan pakai stokin sebelum tidur. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

saya kdang2 mcm tu , paling teruk nya dua belah skli kena hahaha , then skrng ok sikit urut kaki sblm tidur suruh asben buat .

Org tua2 kata simpul biawak. Ada yg x mengalami. Tidur pakai stokis & tinggikan sedikit kaki. Biasanya sbb kurang kalsium.

Sma mcm sy sis.. Krem dkt punggung...asyik tukar2 posisi tdr.. Tiap kali gerak,baby ikut geraj jgk..hmmm

Tdo awk letak bantal kat kaki. Bia tinggi. Sy da kena skali tu. Lepas amlkn InsyaAllah ok xkena lgi dah

Ylh Pun pernah kena.. x tau knapa tp rasanya sbb salah tidur.. tu yg sy rsa dgn badan sndri

Uuu...krem.memang xnak rasa benda tu.di tarik urat kaki sampai nak bawak motor pun susah.

Kurang kalsium tu.. Sis blh bgtau nurse.. Minta pil kalsium klau sis x boleh minum susu..

sye pon selalu kne klau kaki terlmpau pent sbb bnyk sngt jln n buat kje.

Sma la sy..sy yg 15 minggu pun dah kerap krem..bile kena adooii..😂