Minum air gula

salam nk tnya klu bli air gula kata farmasi ,, nnti time nk minum kne sejuk atau x pyh sejuk ,, #firstmom #ingintahu

4 Các câu trả lời

Cuba tya misi boleh tak minum air gula dekat klinik swasta..sbb sya boleh je minum dekat luar dtg kk bawak result je..dekt luar senang, ada byk flavour boleh pilih nk sejuk ke biasa🤭

Kena tanya kk awak dulu. Setiap kk tak sama. Mungkin ada kk bg minum sejuk, mungkin ada bg minum biasa. Kk saya tak bg terus beli air gula kt farmasi.

sejuk kan baru sedap😁Saya minum yang perisa Oren..rasa macam air gas Oren..tapi yang Tak de gas dah la.. alhamdullilah boleh terima tekak ni

sy checkup swasta sy request beli sndri mnum yg sejuk je takot muntah pulak klau yg x sejuk 😅