Naik kereta

Salam nk tnya .. awal kehamilan bleh ke naek kereta maksudnya nk pi mana mana jauhnya dlm 2 jam mcn tu boleh ke ade jd pape x

3 Các câu trả lời

tak digalakkan .. sbb kandungan masih lemah, kdang kete terhentak sikit pun boleh sakit kat ibu tu ☹️ faham2 la jalan kat Msia ni mcm mana kan 😅

Boleh. Insha Allah. Doa and tawakal pada Allah. Doa yang baik baik. Semoga dipermudahkan segala urusan and selamat perjalanan

3mo trước

Insha Allah takda apa. I pregnant 5 weeks naik flight, naik boat, naik kereta berjam jam travel. Doa baik baik. Insha Allah semuanya baik dalam jagaan Allah

ada dengaq suruh lapik punggung dengan bantal.. tapi tulah kalau jalan teruk tu takboleh kata apa bahaya jugak