Ibu anak menyusu

Salam nk tnya , ada solution x utk ibu mcm sy yg menyusu ank direct. Dan di puting ada 'putih' . Kne jumpa doktor atau mcm mne ye?#firstmom #bantujawab

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam wbt Putih2 tu kena cuci selalu… cuci time mandi… atau ambik kain celup dalam air suam then lap2 cuci2 bagi bersih…

3t trước

saluran susu tertutup ke? ade satu je putih tu, sy dh cuci2 time mandi pedihh, ank mnyusu pun kdg mula2 trase pedih

mungkin milk blip bentuk mcm jerawat putih

3t trước

klau dh ada cecair nk nanah better consult doctor tkut jangkitan pula nnti