Normal ke kembung perut dan sakit belakang 5w pregnant ?

salam nk tny, saya first mom. pregnant 5w, takda alahan lgsung. normal ke ye ? lpastu 2 hari ni saya kerap kembung perut dan pedih ? tak skip makan. dan rasa lenguh2 badan bhgian blkang ? risau la.

2 Các câu trả lời

normal sis.. sbb skng.. sye preggy ank kedua.. bru 5minggu.. ank first.. smpai 12week.. stil sakit perut pedih sume ade . tp ade sedikit mual.. yg skng ni.. hmpir xde mual...tp perut sebu.. cme kne alert supaya xsemakin teruk atau ade bleeding je.. klu xde.. is normal je

inshallah normal . saya pun baru² ni selalu x selesa perut . asyik kembung je and sakit belakang . saya suh husb gosok2 belakang guna minyak yg x panas . perut tu saya x buat apa nnt dia hilang sendiri.