Sakit Dalam Perut

Salam nk tanya sape kat sini pernah rasa Mcm sakit perut tu pedih mencucuk MCM nak datang period(senggugut)tu gastrik ke ek?...bring xkena..padahal nasi makan je...ada yg selalu kena X?tips buat MCM mane ye...masa sakit Sy minum air suam makin rasa skit...dia datang lama,dalam 1,2jm xkena cara,nk Duk xbolh,jln sakit..semalam suami letak tangan dia kata perut Bru tahan...Sy 18w..g klinik dia BG ubat gastrik

1 Trả lời

gastrik tu sis. normal kena bila mengandung. elakkan minum air suam bila kena gastrik. minum je air room temperature

2mo trước

Sy Bru rasa MCM ni lepas MKN ubat KK BG..ubt tambah darah rasanya colour coklat biji kecil tu..nk anak kedua Bru DPT gastrik...anak 1 X..doc ada BG ubat ye takut nk mkn