Upt samar. Boleh nampak tak?

Salam. Ni UPT sy, taktahu nak cakap double atau single line. Please help😩 test selepas 4 hari lambat period

Upt samar. Boleh nampak tak?
8 Các câu trả lời

in shaa Allah tu.. ade rezeki.. hormon hcg ni ikut tubuh masing².. sye lewat 2hri.. cek upt.. line dh terang.. jngn rsau.. klu masih rgu².. cek je selang 3hri...sbb skng.. upt ni.. kt kedai eco pn dh ade .

Ada tu sis! 😍 tahniah.. doakan kami yg masih menunggu berita baik ni juga ya ❤️ #ttc8tahun

Insyaallah ada rezeki sis , cuba buat lagi sis sehari dua

Mcm ada sis tp msih samar lg test 2 hari lg lh 😁

pstf tp msih smr sis..try smgu nti line terg

positif sis, cuma smar lagi, tahnia sis

biase mcm ni prgnant

samar2