baby bump x nampak 15 minggu

salam nak tye knp eh 15 minggu still x nampak baby bump, biasa eh? sbb sy tgk org lain 15 minggu besar dh perutnya nampakla neza perutnya sebelum ngandung n selepas. saya sama je.. maybe sebab gemuk kot ye

1 Trả lời

wsalam, tiap org tak sama sis, ada yg awal lagi nampak, ada yg dah nak dkt due date nampak mcm baru pregnant...lagipun awal lagi tuh. yg penting tiap kali scan baby sihat alhamdulillah.. saiz perut tak penting pun...