Xsure Pregnant Ke X

Salam.. Nak tnye saya dh lewat 15ari period.. Bile cek pregnant test... Still 1 line.. Saya pregnant ke x? ?

6 Các câu trả lời

Xpregnant... Sy pernah jd cmtu. Last2 period kluar ketul2 darah... Byk lak tu. Hormon xstabil tu...

Hormon sis... Sy pernah juga camtu lewat sebulan excited upt tapi hampeh... Hihi

Wasalam. Soalan tu xde sapa kat sini blh jawab. 😅 Kena tanya doc...

5y trước

Sy pn sma mcm awak...12hari delay period...cek pregnancy test 2 x...still 1 line...xda tnda2 nak period pn...mual2 ada tp confuse tu mual sbb lapar @ morning sickness....

Wsalam. Xpregnant sis. Hormon terganggu la tu.

Kena check doktor ty

hormon kot sis