Lewat period

Salam nak tanya semua. Kalau kita dah lewat period 3 minggu tapi bersama dgn suami & buang dalam takpe ke? Sebab saya risau persenyawaan dah jadi 🥹 Cuma upt masih Negatif. Ada org cakap hormon belum tinggi & masih baru. Perut cramp pinggang sakit. Tapi tak period period. Tanya je tau ☺️

2 Các câu trả lời

3minggu delay period patot nya upt dh terang sis. which is dh 7w, mmg upt dh terang. kalau still negative tu, mkna nya belum pregnant lagi la.

2y trước

X tentu jugak. Sy dah lewat sebulan. Setiap minggu cek negatif je. Tp dah start ada simptom loya muntah. Book appointment dgn doc. Buat beta hCG terus. Rupanya memang dah pregnant sebulan. Kadang2 x boleh percaya upt je. Kena ada 2nd option.

kdg tu lewat