Confused spotting ke tak ni

Salam, nak tanya saya keliru kalau dkt panty liner ada line2 coklat mcm ni dikira spotting ke? Sekarang pregnant 13weeks, risau la. Ada sesiapa pernah mengalami tak?#firstbaby #ingintahu #firstmom

Confused spotting ke tak ni
1 Trả lời

Sy pernah ada spotting mcm nie, sikit je..week13 juga masa tu..direct g pergi clinic Dr cakap kalau 1 trimester ada sporting cket tu normal, kalau banyak darah baru kne g hospital..so far, masa sy check n scan baby ok dah sihat..insyaAllah tak ada apa2, normal tu..

2y trước

Saya kena lately ni ada la dalam 3 kali cuma ingatkan ni keputihan berwarna. Doc ada bagi ubat masuk ikut lubang bawah tapi saya tak guna lagi sebab doc KK cakap tak perlu la lagi. Jadi kalau mcm ni takde apa la ye sis?