7 minggu kantung kosong

Salam nak tanya. Saya first time pregnant. Anak sulung. Normal ke 7 minggu hanya nampak kantung je. Dr suh dtg lagi 2 minggu. Risau saya

7 minggu kantung kosong
9 Các câu trả lời

Normal jer sis sama mcm sy mula² itu ari.. sbb buka buku lambat sbb misi booking kan, lepas tu ajak suami pergi klinik swasta.. scan jgk masa kandungan 6 minggu kalau tak silap, doktor ckp dh ada janin dgn jantung.. Alhamdulillah lega dengar bila buka buku pink rabu baru nie doktor scan pulak dia ckp baby ada cuma kecik lagi.. saya nie hanya angguk jer laaaaa

Normal je sis. saya pun macam awak 7 minggu kantung kosong lagi. Minggu ni repeat scan. Saya pun ada baca & buat research jugak memang weeks 7 ke bawah its normal kantung kosong. So awak jangan bimbang okay 🥰🥰 Banyakkan berdoaaa pastu pegangg peruttttt usap usap sikit baby hehe.

1y trước

Sis dah scan? Baby ok tak?

sy pun sma ada kantung ada baby tp jantung x dengar .. dr sru dtg 2 mnggu blik .. mngkin mmng mcm tu kn ada yg cpat ada lambat

saya scan 6w 2d dah nampak janin dan jantung , setiap orang tak sama , lagi 2 minggu sis repeat scan

normal sis. masih kecil tu. ada org cepat. ada org lmbt sikit.. inshaa Allah ada tu. nnt repeat scan ye..

Saya scan 7w2d dh nampak janin & jantung. Tp doktor kata slow beep. Normal ke tu sbb baru lagi? 🥲

Normal sis , selalu nya 8mggu ke atas boleh nampk janin, inshaAllah

normal 8 w keatas boleh nampk janin

Normal sis