5 weeks pregnant

Salam nak tanya, normal ke takada nyeri payudara lagi semasa kandungan 5 weeks? Semalam scan dah ada kantung tp ada keluar darah coklat dah tiga hari 😔 semoga kandungan saya baik baik saja risau sbb sebelum ni dua kali dah gugur #ingintahu

1 Trả lời

wsalam. setiap orang tak tentu. kadang ada yang simptom dia datang awal, kadang ada yang datang lambat, kadang ada orang time preggy dia okay je. maybe awak punya simptom lambat. macam saya masa keguguran anak pertama dengan second pregnancy ni pun tak sama simptom dia. timing nyeri payudara pun tak sama. bab spotting tu dah refer doc ke? usually kalau you pergi swasta doc akan bagi you ubat kuat rahim and you kena totally bed rest bagi janin you betul betul kuat. sebab kita pernah gugur so janin tu betul betul sensitif. kalau you belum refer doc, terus pergi jumpa. any spotting time pregnancy thats not good. apa pun saya doakan yang terbaik untuk kandungan awak. inshaallah positive okay. semoga dipermudahkan