Bayi 2bulan 22hari

Salam, hi nak tanya, kenapa baby saya 2bulan 22hari ni kurang sangat minum susu fm ya ? Adakah ini tanda baby nak tukar bulan ? Normal ke ? #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

mcm ank sy nk msuk 3 bln dh skrg nie dia dh pandai tolak susu fm,susu botol..dia nk susu dada,tp sy terpaksa bg jgk susu fm sbb susu dada sy sikit...cara sy ,sy bg dlu dia hisap susu dada smpai dia xmau tp still lg menangis sbb xcukup baru sy topup susu fm,n dia pun akan hisap,klu bg susu fm dlu mmg dia xkn hisap dia tolak..so terpaksa la buat cara tu stiap kali nk bg susu

1y trước

Oh yeke, baby akan ada fasa macam tuh ya

ya.. klu bce dlm grup nie rata2 anak nk msuk 3 bln memg kurg mnyusu..