DPO atau LMP?

Salam/hi. Nak tanya, ikut sistem kiraan DPO atau LMP yang lebih accurate? Sebab hari tu ovulation saya terlewat seminggu. Sekarang saya 16dpo dan UPT test saya positive. Semalam gi scan tak nampak apa2 lagi. Frust sikit. Bertambah frust bila saya tengok suami saya frust. 😢😢😢😢#1stimemom

DPO atau LMP?
3 Các câu trả lời

lmp klau buka buku pun doc xtye subur tapi tanye lmp sbb tu lmp kite dipanggil cd1 week & due smua follow lmp nk scan tgu 6w above dulu itupun kantung je klau janin 8w baru nampak tu pun scan kne makesure pundi kencing penuh saye now cd40/dpo23/5w5d masih belum scan sbb terlalu kecil nanti 6w1d bru scan itupun sbb followup pakar swasta utk teruskan atau tak ubat kuatkan rahim .. 7w4d buka buku cd32 saye dh abik date buka buku since mmg ade ke klinik so sekali jalan je boleh tau bile cd1 @ 1st day last period awak ?

2y trước

sama2 nti blh masuk grouo ni https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

klo first time ngandung mmng klo scan blum nampk lg, klo kandungan da nak masuk 9 weeks above, baru bole nampak kantung, mcm sy dulu

2y trước

faham.. 9weeks pun boleh tahan lama nak menunggu tu.. i dah terlebih excited.. thanks ya

Klu ikut LMP baru 4-5w mmg normal klu xnmpk apa2 lg. Tunggu 8w keatas baru nmpk melalui scan. Jangan stress2 ya.

2y trước

i see.. macam tu rupanya.. thank you..