Fetal Doppler

Salam nak tanya fetal doppler selamat tak utk digunakan? Prnh gugur tahun lps 16w jdi kerisauan tu kdg mengganggu sy😅 Sy skrg 17w. Selalu pergerakan baby kita boleh rasa berapa minggu ? Anak first

2 Các câu trả lời

so far sy pkai sepanjang preggy tahun lepas selamat digunakan, btw klau checkup dekat kk pun, nurse mmg guna fetal doppler tu je utk check jantung, so bg sy xde pape yg merisaukan la klau nak guna .. beli kt shopee je, dpt skli gel .. sy start guna tu 20w, tu pun agak susah nak cari sbb baby kecil lagi kan 😅

selamat je sis kenapa pula tak selamat. tapi alat ni better orang yg ada background medical je guna. takut salah cara nanti lagi bertambah stress