Anak kerap tidur selepas demam

Hi salam nak tanya. Anak sya berumur 3 tahun . Bru2 ni dia bru sihat dri demam . Tapi anak sya kerap tidur selepas demam tub. Normal ke ?

2 Các câu trả lời

yg sy tahu biasanya normal kalau sakit byk tidur ni, pastu dah sihat dia aktif balik. tp puan kata dah sihat tp tak aktif. if rasa risau blh bwk gi klinik la cek

yups dia nk refresh balik bdan dia mmg cmtu sis, time demam klau dia tido, mgkin xberapa selesa kan bdan .. ni dh sihat dia nk freshkan balik badan nya tu

2mo trước

🤍🤍🤍🤍