Berat bayi kurang ikut mingguan

Salam nak tanya. Ada tak mommy² hadapi masalah anak dlm kandungan berat kurang ikut pembesaran anak by mingguan? Sekarang dh 33w2d, tp berat anak 1.7kg sama seperti 32w pnya berat 🥺 Ada tips tak mommy² untk naik kn berat ank dlm kndgn? #SeriusTanya #firstmom

4 Các câu trả lời

Sama dgn sy, sy pun mcm begini. Doctor ckap makan telur rebus dua biji 1 hari dgn makan byk protein mcm ayam ikan tapi dah buat pun masih sma juga 🤦🏻‍♀️

3t trước

Bgusnya, doc sy pula ckap xnormal. Aduh pening

sama mcm sy, padahal sy mkn banyak kot tp masih mcm tu🥲

3t trước

haa setiap minggu naik 2kilo,

Kdg sis scan tu beza dgn kluar.. Hahha..

bykkan mkn protein

4t trước

baik. terima kasih