Boleh ke pergi Umrah masa 1st trimester (10 weeks~12 weeks)?

Salam nak tanya. Ada siapa siapa yang pernah buat Umrah masa dalam 1st trimester tak? Boleh share kan pengalaman?

2 Các câu trả lời

1st trimester ni kandungan sgt fragile, berjalan byk & mesti terasa letih. sbb tu kena bykkan berehat & jgn buat kerja² yg menyebabkan kita rasa letih. kdg² sy jalan kat mall pon bah.bawah akan cramp. so mmg akan cari kerusi & duduk. apa² pon take care sis.

kenalan sy pergi umrah masa 1st trimester..tp xde rezeki gugur xlama lps balik dari sana.