KENCING KOTOR 1+

Salam nak tanya .. ada cara or petua tak untuk hilangkan kencing kotor time hamil ni .. saya dah amalkn air bali tapi tak boleh dia muntah blik .. please bantu saya .. skrg saya megndung 16week.. #16week #firstmom

5 Các câu trả lời

Better bgthu kk .. dia bg ubat serbuk dan minum air bnyak .. sbb jngn smpai sakit bawah perut cm saya .. tp skrg daa ok

2y trước

Saya bgthu kk dulu then docter tk respon bru saya pergi pac .. sbb saya cm awak sakit bawah perut .. saya g pac un sbb tkot cyst bawah kntung ..tp selalu kncing koto org tua2 suruh minum air bali je .. cuba try

Sy minum air masak byk. X minum air manis. Alhamdulillah kencing kotor dah xde.

Kerap minum air masak. No air manis

minum air kelapa yg ori

Sy minum jus cranberi