Jarak dekat

Salam. Just nak luah dan pandangan semua. Anak no 2 sy baru berusia 9 bulan. Sekarang baru tahu pregnant lagi ke3. Sungguh saya rasa susah utk terima kerana anak no 2 masih kecil. Setiap masa terfikir mesti menangis salahkan diri sendiri salahkan suami. Adakah kandungan ini berisiko kepada saya kepada jarak kandungan terlalu dekat? Harap rakan2 dapat beri sokongan dan kata positif kepada sy. Sy masih belum beritahu family/rakan tentang kandungan. Takut kata2 negatif yg keluar nanti buat sy lagi depress. Semoga diberi kekuatan utk saya hadapi fasa ini

16 Các câu trả lời

saya pun sama macam sis .. 6 tahun lepas czer baby meningggal dalam perut 39w.. tahun 2020 baby meninggal lagi 29w terpaksa czer .. 2021 alhamdullillah baby girl skrg umur 1y8m .. bersalin czer .. ehh tup² nie tgh preg lagi baru 5w mcm tu ..

sis kena positif..kkak saya ank baru 3 bulan dh pregnant lg sis..tup2 lahir la sma tahun..sorg bulan 1 sorg bulan 12..masa kecik mcm kembar...bla dh besar ni besar tnggi lg lh yg adik sbb lelaki kn cpt besar .dh 18 tahun dh pun

kalau xamek perancang & termengandung xboleh nk kata apa sis. sedangkan org yg amek perancang pon masih boleh mengandung.. sis jaga kandungan bebaik. jgn stress

semoga dipermudah urusan puan sepanjang mengandung & bersalin nanti. aamiin yra

Be positive sis. Dpt kan nasihat doktor jugaaa

dapatkan nasihat doktor