anak cirit birit bersama sedikit lendir darah

salam n hi semua, anak sy dah 6 hari cirit birit. hari ketiga warded selama dua hari. harini ke 6 masih berak berak, sy nk tanya pengalaman mommies2 yg pernah alami situasi mcm sy apa yg perlu di buat? baby sy 4 bulan bf + minum susu lactogen dari umur sebulan, kemudian 2 mggu lps sy ada tukar ke similac. baru beberapa hari ni dia jd cirit birit tp doc cakap bkn sebab susu. mgkin ada yg pernah mengalami situasi mcm sy? apa yg sy perlu buat ya 😭😭 sy dah buntu

anak cirit birit bersama sedikit lendir darah
1 Trả lời

better bwk ank g jumpa doc n chck.. mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin