Gdm x boleh bersalin normal?

Salam n hello momies betul ke klau gdm sush nk bersalin normal..sy gdm on diet n nurse kata x boleh bersalin overdue #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

mmg xblh overdue sis..kna hntr diri ke hsptal 1 hari sblm due..sy 2 2 anak pglman gdm..tapi xsmpatlh kna ceaser.. 2 2 normal.. sorg lahir awal sbulan,sorg lagi cun2 trikh..hehe.. doa yg baik2..sllu ckp dgn bby dlm perut..pujuk awal supaya kluar xoverdue..