Ajar anak botol

As salam n hai.. Saya nak tanya ibu2 yang dah tak dak susu badan. Macam mana nak ajar anak minum susu botol pulak. Anak saya dah 2 tahun tp masih lagi nak menyusu badan tp susu badan saya dah tak da.. Even dah tak da tp dia dok hisap lagi🤭 Kalau boleh saya nk ajar dya wein off dah.. Ada apa2 tips tak#SeriusTanya

1 Trả lời

Waalaikumussalam wbt Anak2 saya semua tak minum susu botol, bukan tak minum tapi taknak berjenjs susu berjenjs botol try tapi taknak. Saya cuba bagi susu kot dutchlady dorang nak pulk… so minum susu itu jala, sekarang tukar minum susu farm fresh… minum dalam cawan jaaa Masa umur 2 3 tahun saya isi dalam botol air jaa… kadang minum guna training cup, sekarang guna cawan jaa…