RASA SEDIH KALAU SUAMI XDE DEPAN MATA

Salam mummy2 , suami sy polis…tahu la kan polis nie kerjanya mcm mn…kekadang time cuti pon kene kerja…masuk 6 bulan ni perasaan sedih tu melampau..setiap kali suami g kerja mesti sy nangis…padahal office husband dekat depan rumah je…fikiran ni asik fikir benda bukan2 je hm😢 air mata ni auto akan keluar kalau suami xde kt rumah

5 Các câu trả lời

Salam. Hormon semasa hamil memang lain. Dah jadi mak² memang akan senang sensitif sis