Blm rezeki..

Salam and hi mummies😘 Cont cite psl pregncy test aritu..😔 blm rezki..lps lmbt period 15hari,semlm trs mncurah die membanjiri sy..sedih bkn kepalang sbb xpnh lmbt smp cmtu😭 nngis gak aa.. lps ni doakn ade rezki sy n husband ye mummies❤ #ttcian3yrs❤

2 Các câu trả lời

waalaikumsalam, smoga rezeki anak untuk sis n suami Allah berikan secepat yg mungkin, jaga diri n makan makanan yg berkhasiat sis esp badam susu kambing dgn kurma jgn pernah miss klau boleh add on virgin olive oil gak, gudlck🥰

4y trước

sis try follow ig kaksitibidan kt sna sis boleh dptkn byk ilmu ttg pregncy period n trying to conceive tu. gudlck sis💞💞

sis boleh follow ig kaksitibidan sna sis bole dptkn byk ilmu. gudluck sis💞