Baby ada problem kembung perut

Salam mummies ❤️ Baby sy ada masalah kembung perut and angin.. Sy nak tanye.. adakah susu formula yang sy bg ada kaitan dgn masalah kembung perut and angin ni? Kalau ada kaitan, boleh mummies share tak susu formula apa yang sesuai.. Sy ada cuba sapu cream mcm cream tropika tu tp still mcm kurang menjd.. Sy tak sempat nak bg susu badan sebab sy bersalin czer and selepas seminggu, appendix sy pecah dan terpaksa operate sekali lagi.. sekrang sy dalam process recovery.. Harap2 mummies dapat bantu ❤️

2 Các câu trả lời

Baby sy pun kembung perut sebab minum susu formula enfalac. Lepastu sy tukar pada frisolac ar. Frisolac ni ada jual kt farmasi je. Bukan frisolac biasa tu. Alhamdulillah lpas minum tu perut baby okay dah.

1y trước

thanks sis.. frisolac ar ni susu biasa or lactose intolerant?

Lepas menyusu, ada bg bby sendawa?

1y trước

ade sendawa kan, lepas mandi pon tuam 😂