Gerakan baby 24week +

Salam momy.. Sy skrg 24week kdg rasa baby gerak kuat juga, tpi ade hari rasa.. ade hari cm snyap je.. Normal ke? Sape sama week dgn sya 😄

4 Các câu trả lời

normal. saya 24w plus, memg kuat sgt rasa gerak. yg saya perasan ada waktu2 tertentu yg baby mcm tido, tak rasa gerak. ada masa aktif sgt. kalau letak tgn atas perut tu memg rasa gerak tu. suami pun dpt rasa. masa buat scan pun taknak dduk diam, mesti gerak. kekd ditolak2nya mesin tu bila doc tekan. ni kalau 28w ke atas kalau baby dh start pusing boleh bayangkan betapa senak dgn sakitnya perut masa tu 🤣, mcm bw batu

24weeks di sinii. Betul paling kuat bila malam and bila baring mengiring kiri. Seronok dia bergelora je saya rasa. Tengah nak bayar dkt kaunter guardian pun dia tendang kadang haha Alhamdulilah kita dapat rasa ni. Saya kalau cuak sikit saya check yg guna doppler tu beli kat shopee je mur mur.

normal kot sis, 28 week bru kene risau sbb dah start kira gerakan baby..

Normal tu sis. Nk dia gerak minum air sejuk / chocolate 🤭