Susu full cream

Salam momy's sy nk tnya ssu full cream apa ye yg sesuai tuk anak 10 bulan..sy nk campo dlm desert tuk bg dia mkn..bukan hari ii..

4 Các câu trả lời

Anak saya pun 10 bulan. Saya selalu guna dutch lady full cream milk utk campur dalam makanan dia. Any brand pun boleh janji full cream milk.

fernleaf full cream sedap, baby blh buat letak dlm makanan, mommy boleh minum

yg tulis full cream milk..bukan fresh milk..brand apa pun tak kisah..

1y trước

ok thank Q

any susu full cream boleh.

1y trước

nk mudah kotak. beli yg kotak kecik tu je. kalau tepung tu byk sgt.