Tempat beli barangan baby area Petaling Jaya

Salam moms.. Tlg rekemen kedai beli barangan baby kat area Petaling Jaya yg murah dan berbaloi.. Sbb sy dh nk msuk 7 bln.. Nk mula beli barangan baby.. Trima kasih moms..

2 Các câu trả lời

kalau saya suka beli di shopee hrga lebih murah cntoh mcm barut, bedung, tuala, breast pump,pempers,tisu basah..baju ja saya beli di kedai puas sikit nak pilih..

Boleh pergi ke mothercare Atria mall di Damansara Jaya. Mall sunyi tak sesak dengan orang ramai dan banyak barang baby di situ.