Uri berada di bawah

Salam mommy2. Uri kat bawah ni normal ke sbb sy dah 24 minggu tapi uri masih dibawah. Bila biasa nya uri akan naik ? Risaunya 🥺

1 Trả lời

hi mommy,mcm sy juga uri kat bawah, kepala bby pun dkt bawah,sy msa awal2 lgi doc dh bgi thu uri kat bawah kepala bby pun kat bawah,tp doc ckp jgn risau bnyk masa lgi n mungkin blh naik balik,sy skng dh 21/22weeks,bila scan doc ckp uri still lgi kat bawah,sy pun harap akn naik balik nnti,tp tu laa,klau x naik juga redha jea laa,asal kn brsalin nnti bby n sy sihat dan selamat,