perut keras

salam mommy2. sy baru 14week pregnt. nk tanya knp ya malam2 nk tdo perut selalu rasa mengeras je. tu tanda baby gerak ke baby lapar ea 😅. nk bngun mkn pn serba salah sebb dh pukul 2 pgi 😂 dn sy susah sngat nk tdo malam. payah betol nak lena 😌😌😌😌😌 #firstbaby #ingintahu

3 Các câu trả lời

Selalu awal kehamilan ni perut keras sebab ada lebihan angin yg masih belum keluar atau kita dah lama tak buang air besar atau air kecil. Perut penuh dgn isi perut dan bahan buangan. Kalau pregnant, standby je makanan ringan tepi katil masa tido contohnya macam biskut oat ke..

tu mungkin tanda braxton hicks. kontraksi palsu. bukan baby gerak atau lapar. boleh cuba google utk bacaan lebih

1y trước

i dah tanya doktor. braxton hicks jadi lambat lagi. 3rd trimester. sis ni mungkin angin

bby bgerak, rahim mgeras