mual

Salam mommy² smua, sy skrg 7 weeks of pregnancy. Mual tak lalu makan, xselesa nak tidur.. normal ke ya mommy² smua? Ade tips x? This is my first baby.

18 Các câu trả lời

Sama la sis. Normal tu. Kn pksa diri mkn. Sy dlu xkisah pastu anak xmbesar ikut sptutnya. Then gugur

5y trước

Amin ya rabb..smoga ade rezeki tu nnt ya. Be strong & ceri sllu ya sis..xmo sedih²

Sabar sis. InshaAllah baby yg bakal lahir nanti menyenangkan hati mama & papa dia. 👶🌼❤

normal yang saya tahu. doakan saya ye. semoga semua dipermudahkan segala urusan awak.

Normal sis...sye pun mcm tu jgakkk dlu awl kehamilan....skrg ni 16w tkde lgi mual....

5y trước

Tq sis.....insyaallah sis ....smoga dipermudahkan urusan sis

normal sis... apa pun moga dipermudah

5y trước

Amin..thank u sis😊

Normal..

Normal me too

5y trước

Emm sbr lah nk wat cmne t lma2 ye ok lah skrg sy dah 16week dah ase ok kit xcm sblum nie cuma kna sbr n kuatkn dri je

Normal