Buku Pink ( 6 weeks )

Salam mommy² smua . Skrg ni saya dh disahkan preggy n dh 6w . Dh boleh dh kan buat buku pink ? Bru scan harini . Ada tk sama dgn saya ? Semoga kita dan baby sama² sihat #firstpregancy

2 Các câu trả lời

ikut tmpat jugak . ada yang boleh buat dah buku pink , ada yang kena tggu dulu . ikut kk kawasan. kalau nak buat kat klinik swasta, boleh je nak buka sekarang pun

2y trước

Ok sis . 😁

sy pergi Klinik desa ckp nk booking tarikh nk buat buku pink.. nnt nurse bg tarikh bile yg sesuai.. hihihi..