Baby songsang 36week

Salam mommy2 dalam ni ad x pengalaman baby songsang masa kandungan 36week , saya tengah alami sekarang nih , saya nk tahu kalau doc cuba untuk pusing sakit tak#bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

anak pertama saya songsang pernah try pusing p bwh(ECV) masa baby 38week tapi gagal ECV sebab baby tidak mau berpusing p bawah dah dan ada bukaan 2cm so terpksa bersalin emergency czer.masa kena pusing tuh memang sakit jugalah sebab baby dah besar kan..tpi sis trylah bnykn sujud lama² manatau baby mau juga berpusing kebawah...

hai momm.. ms sy d kk haritu, ada org sblh yg da cukup bln, doktor nak hantar ke hospital utk bg pusing baby tu. sbb mom tu pun blm ada tanda2 nak beranak