OPK POSITIF

Salam mommy2.. betul ke opk boleh positif 3 hri ? sptutnya hri ni line mkin pudar la kan ? mlm tdi ada buat, mmng dh mula pudar.. hri ni pekat balik dua2 line ni 😅 27hb tu ada cramp2 skit bwh perut, hri ni pun ada cramp2 bwh perut lpas tu rasa denyut2 dkat pyudara.. denyut2 jgk bhgian kiri perut... and rasa mcm dedor je bdn ni.. #ingintahu #seriusnanya

OPK POSITIF
1 Trả lời

Cuba sis check UPT. Kot kot pregnant ke. Sbb pernah baca kt article OPK pun boleh tunjuk result pregnancy

3y trước

awak mf tanya berjaya pregnant cycle ni?