Due date 23.6

Salam mommy2 ada yang dh bersalin ka?

14 Các câu trả lời

sy due 22/06 tpi skrg sy rasa sakit perut yg manja2 je.. x konsisten pun.. kdng tu perut rasa keras slalu rasa sakit pinggang.. celah2 miss v pun sakit q susah tdur mlm .. tdur mngiring pun rasa susah nak brnafas..

1y trước

Aamiin2

Sy due 22/6 ank first. Tanda blom ada. Tp bby dh sllu mmgeras. Pinggang skit dn bhgian miss v pn skit kdg2 ngilu rasa.. hihihihi.. smoga dipermudahkan segala urusan kita smuaa..

1y trước

Samala tnda blm ada lg slalu mngeras ja

due 22/6 first baby. takde lagi tanda² nk bersalin 😂 baby sedap lagi duk dlm perut. 22/6 10am kena serah diri sbb gdm on dc tak boleh overdue, mommy dia pula skrg lapar je memanjang

1y trước

Sya pon gdm on diet, tpi doc ckp blh bersalin ikt due, skrng ni sya pon asyik lpar ja memanjang😆semoga dipermudhkn Segala urusan

belum lg . sy skg dh 40minggu4hari . due date 2/6 .. 8/6 kne serah diri dh . harap dipermudahkan segala urusan momy2 yg nk bersalin tk lma lg ye . sy first mom .

Due 18/06. Start ada laa rasa sakit manja2.. Harap2 dipermudahkan lah segala urusan kita semua bersalin,tak lebih due dan tak jahit tak koyak. Amin.

belum lg tp perut kerap mgeras..bila kita ckp nk check kt hospital elok plak la sharian dia lembut siap menari nari dlm perut😅

1y trước

Tula tu, sma sya pon semoga dipermudhkn segala urusan

Belom. Due sy 24/6 tapi dah kena serah diri 9/6 , mungkin akan induce 10/6 sebab gdm on ubat. Heee🙈 mintak2 bersalin normal🥰

1y trước

sy pun gdm on diet control jgk.tpi rsa ny tkde diet² cntrol pun.sbb dh habis amek bsp dah.tggu nk bsalin dah kita ni 😂

Wkmsalam due kita sama. Skrg masih belum ada apa2 tanda lagi/sakit. Lately kuat makan n sntiasa lapar 😂😂😂

1y trước

Ya sma la asyik lpar😂

DAH.. first edd : 26/6/23 re edd : 8/7/23 tapi bersalin 18/2/23 ( 20 weeks ) 🥲🥲🥲

1y trước

yup..so baby xdapat nk survive sbb berat baru 300g

Sy pun due 23/6. Masih perlukan siapkan keje mana yg perlu