Bersama ketika mengandung

Salam mommy2, ada tak mommy mengalami problem yg sama. Fasa mengandung nafsu berkurang + nipple sakit bengkak, sangat la sensisitif. Tapi suami tak memahami. Asyik gaduh sbb tak faham keinginan suami. Rasa sedih sangat. Apa yang perlu sy buat ya? 🥺🥺🥺

1 Trả lời

cakap la balik, awak yg buat saya pregnant sampai rasa camni. bukan dlm kawalan kita rasa sakit badan sakit situ sini. kalau saya la saya terus ckp je pasni takyah dah la pregnant kalau awak pun tak memahami situasi saya. geram lak saya dgr ni