mommy gdm on diet

Salam mommy yang ada gdm on diet. Nak tanya lepas bersalin anak kita kena stay nicu dulu ke sebelum diberi pada ibu? Ada mommy yang ada pengalaman tak ?

2 Các câu trả lời

Hi 👋 Saya GDM on diet. Anak tak kena tahan Nicu. Kami berdua discharge macam biasa pada hari yang sama.

1y trước

I see.. Mungkin ibu atau baby ada masalah lain. Selalunya yang kena masuk nicu ni bila baby lahir prem, ada masalah pernafasan, jangkitan kuman, atau baby beratnya kecil.

biasa baby kena tahan 7 8 jam sebab kita ada gdm .. jadi baby pun kena cek gula nya okay ke x