Alahan mengandung 3 bulan mmg mcm ni ke ?

Salam..hi mommy. sya nk tnya, ada tak kat sini yg sama alahan mcm saya. Baru 3bulan kandungan hari² rasa nak nangis je😭lagi² bila tgk muka suami, rsa cam nk hempuk je😭tapi sambil cubit dia sambil nangis sambil cakap kesian abg🥹ada tak kt sini yg tau mcm mna nk handle perasaan tu ?? Even kt luar pun kita blh nangis😂

1 Trả lời

itu tak dipanggil alahan. alahan bila berkaitan dgn kesihatan sahaja. tapi mengandung mmg ada kaitan dgn emosi yg turun naik disebabkan hormon mengandung. nangis tu kadang mmg tak boleh tahan. tapi kalau sampai guna fizikal tu kena reflect balik diri sendiri la 😅 bykkan istighfar bila rasa nak hempuk suami tu 😅