Ingin tahu

Salam mommy semua 😍 sy nak tanya . Sy period dah lewat last period 18/4, selalu sakit pinggang & kepala & tulang punggung 🥺 minggu lepas sy demam + mual2 + pening . Mcm org alahan tak boleh bangun😅😅 tapi sy test 1 line je 🥺 sy ada pegi rumah bidan, dia check perut sy, kata ada bby tapi baru lagi 🥺 agak2 mommy semua sy pregnt tak ? Dah bnyk kali test tapi 1 line je 😅 yela kita rasa kan badan kita ni lain tak sama mcm sblm ni 😁#pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

buat blood test tgk hcg level dengan scan rahim dgn doctor kalau upt xdpt detect now if sis pregnant.. baby dust to you ☺️