lengan lebam lepas kena cucuk

Salam mommy semua. Nak tanya normal ke kalau lepas cucuk ambik darah lengan jadi lebam macam ni? dah dua hari tak hilang lagi. tangan rasa kebas tak boleh angkat barang. please help mommy!!!!!

lengan lebam lepas kena cucuk
122 Các câu trả lời

Saya kes x dapat cari urat..urat halus..dekat 3 mggu baru hilang

Kdg2 lebam kdg2 x lebam lgsg. Ikot nurse yg amek darah tu kot.

lain kali lepas amik darah, lepas dah buang kapas, tuam ler..

Sy x pernah lebam sb lps cucuk nurse ajar cara utk elak lebam

Sy alhamdulillah ok je walaupn 2x nurse cucuk d tmpt yg sama

Mungkin nurse tkda pengalaman kot.sya ok je biru sikit ja.

Eurghh,,sy pun lebam sis dlm seminggu mcm tu baru elok..

Normal...tgok cara nurse ambil.ad yg ok xlebam langsung

Saya pon pernah mcm ni..mmg slps 2 minggu hilang 😁😁😁

5y trước

Btul tu.2 minggu gak la nak hilang kan

kalau sy jenis lebam mcm ni klau amik darah