lengan lebam lepas kena cucuk

Salam mommy semua. Nak tanya normal ke kalau lepas cucuk ambik darah lengan jadi lebam macam ni? dah dua hari tak hilang lagi. tangan rasa kebas tak boleh angkat barang. please help mommy!!!!!

lengan lebam lepas kena cucuk
122 Các câu trả lời

normal je

tuam2 aje

Normal

Normal .. masa ambil darah tu cucuk kat urat yg besar..tu jadi lebam

😲

Letak ais je

😂😂 Ye. Sy jd merah2 lpas kne cucuk. Pdhl cucuk 1 tmpt je. Merah merebak mcm cucuk merata. Esoknya lebam hijau. Lpas tu hitam. 😑

Normal sis,sy pn lepas cucuk semalam kena kebas tgn kejap..n lebam....nurse x pandai cri urat tu,jgn risau nnt ilang sbb sy dh biasa ambik darah 3bln skali sblum pregnnt...klu dpt nurse pandai cari urat,x skit n lebam pn...

Haah mommy...sy dlu seminggu jugak lah nk hilang lebam n lenguh tgn tu...huhu