Mohon pendapat

Salam mommy, normal ka 30weeks ke atas hari hari cirit dan sakit perut? Adakah itu tanda nk dekat bersalin? Sekarang dh 33 weeks.

2 Các câu trả lời

wasalam, cuba bezakan najis kita tu lembut atau berair? kalau lembut tu bukan cirit birit, najis lembut sahaja. tapi if berair, sehari boleh ke toilet dan keluar jenis air tu sehingga 6-7 kali boleh kategori cirit birit. boleh ke klinik ambil ubat sebab in case dehydrated. tanda bersalin - air ketuban leaking / blood show / contraction yang kuat dan makin intense.

bukan tanda bersalin